+36204204608
RENDEZVÉNYEK
Minden egyes rendezvénynek saját megkülönböztetett személyisége, közönsége és hangvétele van. A kisebb összejövetelektől egészen a nagy vállalati gála eseményekig a Luxury Project Events gondoskodik arról, hogy minden rendezvényt kifejezetten úgy alakítson ki, és bonyolítson le, hogy az megfeleljen az elvárásoknak és személyre szabott legyen a megrendelő kívánsága szerint. Szakszerűen felépítünk és lebonyolítunk minden rendezvényt, amely minden szempontból illeszkedik az Ön elképzeléseihez és igényeihez.
ESKÜVŐSZERVEZÉS
Amikor Ön felkér arra, hogy mi legyünk az esküvőjük megszervezője, tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes esküvő egyedi és mindenkinek mások az igényei. Elsőkézből tudjuk, hogy az esküvő megtervezése nehéz és rendkívül idő igényes feladat lehet. A NAGY NAP megünneplése egy örömteli és szórakoztató nap kell, hogy legyen, ezért hagyja otthon a stresszt és engedje, hogy elvégezzük a munkát Ön helyett!
TANFOLYAMOK
Ha van valami hajlandóságod emberekkel dolgozni, és szeretnél egy kicsit többet tudni a vendéglátó iparról, akkor Neked szól ez a tanfolyam. Mit is jelent a vendéglátói tanfolyam? Ez a kurzus lehetőséget nyújt az alapvető készségek, értékesítési és marketing vagy operatív tudás elsajátítására, amely ahhoz szükségesek, hogy a vendéglátás vagy az ügyfélszolgálat szférában el tudj helyezkedni.

VÉLEMÉNYEK

Az emberek tiszteletben tartása természetes képessége, Kata olyan különleges készséggel rendelkezik, hogy képes a legjobb kapcsolatokat megteremteni mind szakmai, mind személyes szinten. Kata egyike azoknak az egyedülálló tehetségeknek, akik megtalálják a legmegfelelőbb ötleteket bármilyen rendezvény vagy esemény számára.
Mihók Andrea, a Luxury Luxury Kft. Vezérigazgatója
Kata mindig a legbarátságosabb volt velünk. Barátságos, de elegáns segítsége a nagyszerű szolgáltatás részlete volt. Szerettem Kata kifogástalan és stílusos megjelenését, valamint azt, hogy a problémákat gyorsan és hatékonyan megoldja. Nagy bizalommal mondhatom, hogy Kata Balazs bármilyen rendezvényre a legmegfelelőbb választás.
Richard Adams, belsőépítész
Mesés, elegáns, exkluzív és tapasztalt rendezvénytervező, aki megoldotta az összes feladatot.
Hunter Henke, a King's Point Cove Kft.
Öröm dolgozni velük, mert nagyon profik.
Lazsádi Ákos, Gyerekbarát Esküvő.hu
Nagyszerű élmény volt a Luxury Project Events-el a a különböző rendezvények alkalmával együtt dolgozni. Miss Balazs, a Luxury Project tulajdonosa bebizonyította, hogy képes egyszerre több projektet vezetni és rangsorolni, bebizonyította magas szintű problémamegoldó készségét és kötelességtudatát.
Irek Stawiczny, Ügyfél
Több éve ismerem Katalin szakmai munkáját és mindig nagyon lenyűgözött a vezetői képessége, valamint a szakmai hozzáértése. Katalin nagyon erős vezető, és kiválóan ügyfélorientált, és mindig hajlandó megtenni a pluszt a siker érdekében. Nagy tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi ügyfelekkel és vállalkozásokkal való együttműködésben, különböző szakmai helyeken eltöltött gyakorlata miatt nemcsak tudja, hanem meg is megérti annak fontosságát, hogy nem mindegy, hogy mit és hogyan szolgáltat az ügyfeleknek, megbízóknak. Figyelmes, nyitott és becsületes.
Philip Whelan, a Stratégia és folyamatmenedzsment vezetője, GBS
Katalin nagyon erős kapcsolattartási készséggel rendelkezik és megérti a “figyelem és megértés” fontosságát a megbízó szemszögéből, és ehhez kapcsolódó szolgáltatást is nyújt. Számos nagy és komplex üzleti rendezvényen és vacsorán való részvételkor, mindig tapasztaltam és teljesen lenyűgözött a szervezett, a strukturált irányítás, a részletekre való odafigyelés, a személyzet minősége és emellett a legfontosabb számomra az volt, hogy Katalin és csapata képesek még mindig időt szánni az ügyfelekkel való kapcsoltatásra.. Nem habozok sem akkor, ha Katalinnal kell dolgoznom vagy ajánlanom kell őt és vezetői képességeit.
Philip Whelan, a Stratégia és folyamatmenedzsment vezetője, GBS

MIKOR AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK!

15 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a vendéglátással fogok foglalkozni, ekkor indítottam el a karrieremet. Ezalatt az időszak alatt alkalmam volt dolgozni Michelin csillagos éttermekben és sok helyre elutaztam a világban. Az elmúlt 5 évben az egyik legsikeresebb luxusszálloda-láncnál dolgoztam a Four Seasons Hotels és Resortsnál.
Köszönettel az Four Seasons Hotel láncolatnak, lehetőségem volt arra, hogy a csodás csapat vezetője lehettem a Közel-Keleten, Dubaiban, ahol megnyitottuk a szállodalánc zászlóvivő szállodáját, de dolgozhattam Európa szívében Budapestben. Ezek a magas minőségű helyszínek lehetőséget adtak különböző rendezvények teljeskörű lebonyolítására. Ezekben az években szerveztem rendezvényeket különböző vállalatoknak, keresztelőket, eljegyzéseket, házassági évfordulókat és esküvőket rendeztem embereknek a világ minden pontjáról.
Az évek alatt megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően úgy döntöttem, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, ahol magas minőségű rendezvények lebonyolítását vállalom. A különleges szolgáltatásunkkal feledhetetlen pillanatokat hozunk létre az ügyfeleinknek. A szolgáltatásaink tartalmazzák a kezdeti konzultációt, a rendezvény tervének elkészítését és a teljes lebonyolítást is. Minden egyes szempontot figyelembe veszünk, hogy Önnek egy emlékezetes és személyre szabott eseményt hozzunk létre. Én szilárdan hiszek benne, hogy a legjobb dolgok mindig szívből jönnek! Minden egy Vággyal, egy Gondolattal vagy egy Álommal kezdődik. Mi meg valóra váltjuk Őket.
BEMUTATKOZÁSSZOLGÁLTATÁSAINKPORTFOLIÓKAPCSOLAT

Megtervezzük, lebonyolítjuk és biztosítjuk a mágikus élményt, ahol az álmaid valóra válnak.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.
KAPCSOLAT
BACK