+36204204608

VÁLLALATI ÉS JÓTÉKONYSÁGI RENDEZVÉNYEK

A vállalati rendezvények a vállalkozások egyik legfontosabb fóruma, mivel lehetőséget nyújtanak arra, hogy a legjobb ötleteket bemutassák a vállalaton belül a vezetés és más szervezeti egységek számára. A Luxury Project Events feladata inspiráló és innovatív vállalati események megtervezése, amelyek elősegítik ezeket a nagyszerű ötletek bemutatását.

Ha jótékonysági eseményt tervez, a Luxury Project Events segít Önnek!

A jótékonysági események remek lehetőségek arra, hogy pénzt gyűjtsenek egy jó ügy érdekében, miközben megismertetik a közösséggel a jótékonyság céljául szolgáló ügyet is.

HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓK ÉS ELJEGYZÉSEK

Eljegyzésen gondolkodik? Az eljegyzés napja egy olyan nap lesz az életedben, amelyre egész életedben emlékezni fog. Számtalan mód van arra, hogy ezt a napot igazán különlegessé tegye.

Engedje meg, hogy ezt az egyedülálló pillanatot felejthetetlenné tegyük Önnek és partnerének!

Ha szüksége van rá, mi segítünk kiválasztani a tökéletes gyűrűt az Ön különleges eljegyzéséhez.

Már házas? Szeretné meglepni a feleségét vagy a férjét? Segíthetünk abban, hogy a legjobb évfordulós ajándékot adhasson kedvesének!

SZÜLETÉSNAPOK FELNŐTTEKNEK ÉS GYEREKEKNEK

Egyéni és különleges születésnapi ünnepeket tervezünk és szervezünk! Lepd meg szeretteidet egy egyedülálló és vagány szülinapi bulival. Nem számít, hogy hány évesek, lehet egy vagy akár több is …

A Luxury Project Events célja, hogy az Ön és családja számára a legjobb szolgáltatásokat nyújtsa, amelyek tökéletesen megfelelnek ügyfeleink életkorának, preferenciáinak, költségvetésének és stílusának.

Az ügyfelek számára egyfajta, személyre szabott ajánlatokat kínálunk, és általában mindegyikük számára egy adott témát választunk, hogy felejthetetlen élményt nyújthassunk az ünnepeltnek és családjának.

Ajánlunk:
• Helyszín és szolgáltató kiválasztása
• Dekorációk, beleértve a léggömböket és a virágokat
• Catring kiválasztása
• Desszertek és torta választás
• Előadóművészek
• Felnőtteknek és gyerekeknek szóló tevékenységek
• Fotó és videofelvétel

KOKTÉLPARTIK ÉS MÁS LUXUS RENDEZVÉNYEK

Ez a fajta rendezvény az egyik kedvencem. A parti tervezésénél érdemes témát választani. Minden egyes parti kulcsa szerintem, hogy a házigazda számára ugyanolyan szórakoztatónak kell lennie, mint a meghívott vendégeknek.

A Luxury Project Events azért jött létre, hogy megkönnyítsék és stresszmentessé tegyék az eseményt. Minden mindet lefedünk a rendezvénnyel kapcsolatban a menü kiválasztásától, a bár kínálati listájának összeállításáig, a helyszín feldíszítéséig, vagy esetlegesen a legjobb bártender megtalálásáig figyelmünk minden egyes ilyen részletre kiterjed.

Önnek csak egy feladata van, élvezze!

VARÁZSLATOS ÉLMÉNY

A Luxury Project Events emlékezetes világszínvonalú rendezvényeket hoz létre, olyan magánszemélyek és vállalatok számára, akik egyedi és értékes eseményre vágynak.

A megbízóink számunkra a legfontosabbak. Minden egyes általunk tervezett luxus rendezvény a megbízó stílusát, értékeit és társadalmi helyzetét tükrözi. Olyan első osztályú szolgáltatást kínálunk, ahol minden egyes részletről gondoskodunk, hogy Ön teljes mértékben élvezhesse a luxus élményét. Ön a legfontosabb a számunkra!

Hadd váljon az álma valóra!

BACK