+36204204608

MIKOR AZ ÁLMOK VALÓRA VÁLNAK!

15 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a vendéglátással fogok foglalkozni, ekkor indítottam el a karrieremet. Ezalatt az időszak alatt alkalmam volt dolgozni Michelin csillagos éttermekben és sok helyre elutaztam a világban. Az elmúlt 5 évben az egyik legsikeresebb luxusszálloda-láncnál dolgoztam a Four Seasons Hotels és Resortsnál.
Köszönettel az Four Seasons Hotel láncolatnak, lehetőségem volt arra, hogy a csodás csapat vezetője lehettem a Közel-Keleten, Dubaiban, ahol megnyitottuk a szállodalánc zászlóvivő szállodáját, de dolgozhattam Európa szívében Budapestben. Ezek a magas minőségű helyszínek lehetőséget adtak különböző rendezvények teljeskörű lebonyolítására. Ezekben az években szerveztem rendezvényeket különböző vállalatoknak, keresztelőket, eljegyzéseket, házassági évfordulókat és esküvőket rendeztem embereknek a világ minden pontjáról.
Az évek alatt megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően úgy döntöttem, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat, ahol magas minőségű rendezvények lebonyolítását vállalom. A különleges szolgáltatásunkkal feledhetetlen pillanatokat hozunk létre az ügyfeleinknek. A szolgáltatásaink tartalmazzák a kezdeti konzultációt, a rendezvény tervének elkészítését és a teljes lebonyolítást is. Minden egyes szempontot figyelembe veszünk, hogy Önnek egy emlékezetes és személyre szabott eseményt hozzunk létre. Én szilárdan hiszek benne, hogy a legjobb dolgok mindig szívből jönnek! Minden egy Vággyal, egy Gondolattal vagy egy Álommal kezdődik. Mi meg valóra váltjuk Őket.
SZOLGÁLTATÁSPORTFOLIÓKAPCSOLAT

Megtervezzük, lebonyolítjuk és biztosítjuk a mágikus élményt, ahol az álmaid valóra válnak.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal.
KAPCSOLAT
BACK