+36204204608
Hello Világ!

Tudj meg egy kicsit többet rólam…

A legtöbb ember hihetetlen dolgokat akar olvasni másokról.

Az én történetem nem igazán hihetetlen, inkább úgy fogalmaznék, hogy érdekes. Az út, ahogy eljutottam a vendéglátásig, ahogy megalapítottam a Luxury Project Events céget inkább érdekes, mint hihetetlen.

A legtöbben biztos nem tudjátok, hogy Erdélyben, Romániában születtem. Igen ott, ahonnan Dracula is származik. Szóval ott és Magyarországon nőttem fel.

A vendégszeretet a véremben van, amióta megszülettem, akik ellátogattak már Erdélybe, valószínűleg tudják, hogy miről beszélek.
Az elejétől kezdve egyetlen dolgot tudtam. Szeretnék a szakma legjobbjaitól tanulni, és a legjobb akartam lenni az étteremben, ahol dolgoztam, még akkor is, ha mosogatóként kezdtem, sok évvel ezelőtt. Tehát elkezdtem híres éttermek ajtaján kopogtatni és néhány hónap múlva lehetőségem volt híres séfekkel és kiváló szakemberekkel együtt dolgozni. Miután volt szerencsém sok mindent megtanulni tőlük a fine dining jellegű éttermekből átnyergeltem a szállodaiparba és elkezdtem a világ egyik legjobb ötcsillagos szállodaláncolatának dolgozni a Four Seasons Hotelnek. Velük több mint öt évet töltöttem el és ezalatt az idő alatt dolgoztam Budapesten, Prágában és Dubajban. Néhány hónappal ezelőtt úgy határoztam, hogy létrehozom a saját üzletem, így született meg a Luxury Project Events. Ez volt az álmom, és valóra vált.

Az ok maga TE vagy. Ha olyan rendezvényt szeretnél, amit megálmodtál magadnak, csak oszd meg az ötletedet, és mi segítünk abban, hogy megvalósuljon!

Álmodj nagyot a Luxury Project Events-el!!!!

BACK